Een spannende en spannende vakantie-ervaring

Wat is er spannender dan een kerstman in je eigen voordeur? Graag tot ziens op de jaarlijkse SANTA RUN! Kom naar onze City of Angels en zie de Kerstman in zijn speciale rode pak.

De jaarlijkse SANTA RUN vindt elk jaar in december plaats in onze historische stad Anaheim. Het festival duurt een maand en viert de magie van Kerstmis. Kom van 13 december tot 21 december naar onze mooie stad en wees getuige van de kerstman in zijn nobele werk. Geniet van de magie van spelletjes spelen, tekeningen maken en koekjes eten. We vieren ook de geboorte van Saint Nick, de altijd zo populaire kerstheld.

Tickets voor de Santa Run in Anaheim zijn momenteel te koop. Pak de jouwe nu! De runs worden elk jaar in december gehouden en zijn het hele jaar uitverkocht. Haal nu je tickets!

Ga voor een aandenken na de race naar de SANTA RUN Virtual Runner-website en registreer je als je eigen persoonlijke kerstman. Registratie is gratis en eenvoudig in te vullen. Als u zich registreert als uw eigen kerstman, stuurt de SANTA RUN-website u een gepersonaliseerde kerstmuts die u kunt dragen terwijl u de virtuele run van vijf km voltooit. Uw registratiebevestigingsmail bevat een downloadlink voor de hoed die u kunt afdrukken en dragen als uw eigen kerstman.

De SANTA RUN 5K en de virtuele Santa Run zullen de deelnemers van Santa Trainee vermaken en opwinden, evenals non-stop vakantieplezier voor alle leeftijden. Of je nu voor het eerst deelneemt of een doorgewinterde veteraan, geniet van een ontspannende avond bij de prijsuitreiking en het feest na de race. Na de race kunt u deelnemen aan de liefdadigheidsinzamelingsactie ten voordele van een willekeurig aantal lokale liefdadigheidsorganisaties. Toegang tot de race is niet inbegrepen in deze optie; pre-registratie wordt echter aanbevolen.

SANTA RUN-avonturen zijn ontworpen voor het hele gezin. Geniet van het begin tot het einde door de vier themaparken te bezoeken en deel te nemen aan de talrijke evenementen. Met Santa kan de bende uit Hollywood aan je zijde staan ​​in de palm van je hand, direct ter plaatse in het Universal Studios Theme Park. Neem een ​​pauze van de races en de magie van het park met een bezoek aan de Kerstman op de Noordpool.

Overdag zul je plezier beleven aan de zon in het Balboa Park met een verscheidenheid aan activiteiten zoals waterglijbanen, boottochten, ballonvaarten en andere attracties. Ga helemaal los op het strand van Playa Del Monte, waar je de hele nacht zult feesten en genieten van livemuziek terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de Stille Oceaan. Neem een ​​duik in de Stille Oceaan in Balboa Park om de natuurlijke schoonheid te ervaren terwijl je dicht bij de natuur bent. Misschien spot u zelfs zeehonden bij zonsopgang of zonsondergang!

Breng je avontuur naar een hoger niveau in Sea World en de San Diego Zoo. Je zult dolfijnen in hun natuurlijke habitat zien en met ze omgaan. De exposities in de dierentuin zijn opwindend, uniek en mooi. Je ziet walvissen onder de zee en komt oog in oog te staan ​​met een van ‘s werelds grootste en intelligentste dieren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.