KERSTMAN LOOPT IN SANTA CA

Het jaarlijkse liefdadigheidsevenement SANTA RUN zamelt geld in voor veel goede doelen. Alleen al in het afgelopen jaar zijn er meer dan twee miljoen gedoneerde tickets verkocht. De opbrengst van elke ticketaankoop gaat naar de financiering van een bepaald doel of goed doel. De opbrengst van vorig jaar ging naar het helpen van de slachtoffers van orkaan Sandy bij hun herstel.

De Osaka Great Santa Run-inzamelingsactie is een spannende manier om deel te nemen aan een leuk, gezond liefdadigheidsevenement. Als deelnemer loop (of wandel) je letterlijk 5 kilometer in een kerstmanpak om een ​​goed doel te promoten. Uw inschrijfgeld gaat naar de aankoop van vakantiegeschenken voor de kinderen die in het ziekenhuis verblijven en voor degenen die lijden aan ernstige levensbedreigende ziekten. Als je op zoek bent naar een geweldige manier om in vorm te komen tijdens de kerstvakantie, of gewoon geld wilt inzamelen voor je favoriete goede doel, dan is het SANTA RUN fundraising evenement de perfecte manier om dit te doen.

Het thema van dit jaar is “A Day of Gifts” en tickets beginnen vroeg te verkopen. Early bird-registratie wordt sterk aanbevolen, want hoe eerder u zich aanmeldt, hoe groter uw kansen op korting op tickets. Wacht niet tot het laatste moment. Je kunt je zo snel mogelijk inschrijven. De voorverkoop loopt van 25 oktober tot en met 2 november. Naast de inzamelingsactie voor het kerstpak zullen er nog vele andere evenementen zijn, zoals het programma ‘Santa in de klas’ en een bezoek van de kerstman zelf!

De SANTA RUN is een geweldige manier om onderzoek naar leukemie en kanker te ondersteunen en om geld in te zamelen voor deze waardevolle organisaties. Het is ook een geweldige manier om iets terug te geven aan de gemeenschap terwijl je geniet van een dag lang avontuur in het prachtige centrum van Santa Barbara. De marathonroute slingert zich een weg door het centrum van Santa Barbara, terwijl deelnemers worden aangemoedigd om onderweg de vele winkels, galerieën en andere bedrijven te bezoeken. De marathonroute is ook een ideale plek om wat vakantiegevoel op te doen, aangezien zowel de lokale bevolking als bezoekers deelnemen aan de jaarlijkse Arts on Spring Parade. Deze parade wordt gesponsord door het Children’s Hospital & Medical Center en het Wellness and Health Institute.

Last but not least, als je op zoek bent naar een geweldige manier om in vorm te komen tijdens de vakantie, waarom zou je dan niet overwegen om deel te nemen aan de Santa Runs? SANTA RUN’s zijn een geweldige manier om te genieten van een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan en tegelijkertijd je lichaam te ontdoen van overtollige calorieën. Deelname aan SANTA RUNs geeft hardlopers de mogelijkheid om het weer in Santa Barbara te ervaren terwijl ze deelnemen aan een leuke en gezonde activiteit. Met alle andere festiviteiten die plaatsvinden tijdens de feestdagen, zijn SANTA RUN’s een geweldig alternatief voor de traditionele vakantietradities.

Kijk voor meer informatie over SANTA RUNs in Santa Barbara op de website. Daar kunt u zich inschrijven voor evenementen, informatie vinden over toekomstige evenementen en andere informatie lezen over deelname aan Santa-runs in Santa Barbara. Je kunt je ook aanmelden om e-mailmeldingen te ontvangen over aankomende santa-runs, zodat je elke keer dat er een in jouw buurt is, op de hoogte wordt gebracht. Als je van hardlopen houdt en het overal ter wereld wilt doen, is dit het moment om het te doen. Trek je hardloopschoenen aan en doe iets voor jezelf terwijl je in vorm komt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.