Laat een sanitair lopen voor het goede doel

De Rotary Santa Run 2021 wordt gehouden op 4 december! Registratie begint op 1 oktober 2021. Dit jaar bieden we virtuele en persoonlijke races aan! Er zijn zoveel fantastische redenen om de Santa Run 2021 te verkiezen boven alle andere races. Lees verder om te ontdekken waarom.

Het is voor het goede doel. De opbrengst van elke race komt ten goede aan de liefdadigheidspartners die afhankelijk zijn van fondsenwervende inspanningen om hun werk voort te zetten. Wanneer je een Santa Run runt, zamel je geld in voor hun essentiële diensten en programma’s. Honderden vrijwilligers werken het hele jaar door met de kerstman en kinderen. Ze rennen elke dag om verpleeghuizen, scholen, opvangtehuizen en gaarkeukens te bezoeken. Elke ingezamelde cent gaat naar geweldige kinderen en geweldige gezinnen.

Je kunt een held zijn. Iedereen houdt van een held. Als je meedoet aan een Sanitation Run, laat je je kind zien dat een leven met kanker of hiv niet hoeft te eindigen met de doodstraf.

Je kunt je goed voelen over jezelf. Deelname aan een Sanitation Run ondersteunt het waardevolle werk van duizenden vrijwilligers over de hele wereld. Je helpt een positieve impact op mensen te maken door mensen bewust te maken van ziekten zoals kanker en hiv/aids, en je helpt kinderen in nood. Uw deelname aan een Sanitation Run versterkt de relaties met anderen en helpt bij het opbouwen van zelfvertrouwen.

Het is gemakkelijk om plaatsen te vinden die de race doen. Naast de officiële Santa Run-website zijn er veel websites die de run tegen een kortingsprijs aanbieden. Bovendien is het eenvoudiger dan ooit om u online voor deze evenementen in te schrijven. Als je van kinderen houdt, is dit een geweldige manier om een ​​goed doel te steunen.

Ga groen. Ook al is de loop voor het goede doel, het is toch leuk om mee te doen. Wanneer je een Sanitation Run runt, kun je je goed voelen over het dragen van non-woven organische stof. Uw kinderen kunnen zich ook goed voelen als ze in de sfeer van de vakantie komen en tegelijkertijd een goed doel steunen. Wacht niet. Schrijf je vandaag nog in voor de Santa Run van je dromen.

Er zijn veel routes voor deelnemers van alle leeftijden en niveaus. Er zijn zelfs routes die deelnemers te voet brengen in plaats van met de fiets of te voet. Deelnemers van alle leeftijden en niveaus zullen genieten van dit populaire evenement. Een grote meerderheid van de deelnemers komt uit de gemeenschap, wat dit een geweldige kans maakt om een ​​lokaal doel te steunen. Gezinnen kunnen samen deelnemen en hun kinderen meenemen.

Vooruit plannen. Zodra je de juiste route hebt gevonden en besluit een Sanitation Run te houden, moet je je organiseren. Dit betekent het instellen van uw evenementdatum en het kiezen van een locatie. Als je die twee dingen eenmaal hebt gedaan, kun je doorgaan naar het leuke gedeelte: opdagen.

Zoals bij elk liefdadigheidsevenement, moet je elk aspect van de Sanitation Run plannen voordat je komt opdagen. De tijd en plaats van de run en hoe lang je van huis wegblijft, hangt af van hoe ver je woont. Zorg ervoor dat je schone kleren en water meeneemt (maar niet allebei). Onthoud dat plezier maken deel uitmaakt van de inzamelingsactie, dus geniet ervan zolang het kan.