Scholen, verenigingen en groepen

Verdien 2 per loper voor uw club, vereniging of groep!

Dat klinkt te mooi om waar te zijn maar het kan echt. Wij vinden het erg belangrijk dat op 16-12-2017 veel lopers in kerstmanpakken de straten in en om het winkelcentrum van Waddinxveen rood kleuren.

Daarom dagen wij u uit om uw leden, gezins-/familieleden, vriendjes en vriendinnetjes actief te stimuleren om als loper mee te doen aan de Santa Run. De kosten voor een loper zijn € 9 en voor kinderen tot ongeveer 10 jaar (klein pak) € 7. Hij/zij krijgt daarvoor een kerstpak en na afloop een medaille. Daarnaast zullen er in de middag op diverse plaatsen leuke acties georganiseerd worden. Iedereen kan er aan meedoen, maar lopers krijgen extra mogelijkheden.

Als het u lukt om 4 of meer lopers te krijgen en het daarvoor benodigde aantal pakken in één keer bestelt dan betalen wij u  € 2 per pak terug.

Zie verder HOE INSCHRIJVEN