Rotaryclub Waddinxveen

Rotary is een serviceorganisatie, een wereldwijd netwerk van betrokken vrijwilligers. Vanuit deze organisatie steunen de leden op verschillende manieren hun medemens. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt in ras, geloof, politieke voorkeur of wat dan ook.

De doelstelling van Rotary wordt kort samengevat in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Binnen Rotary betekent dit dat je bereid bent iets van jezelf te geven. Dat je dienstbaar wilt zijn aan de samenleving. Dat je hierbij je (vak-)kennis en vrije tijd beschikbaar stelt is een vanzelfsprekendheid binnen Rotary.

Rotaryclub Waddinxveen bestaat sinds 1970 en heeft sindsdien diverse fundraisingactiviteiten op haar naam staan.

De Santa Run Waddinxveen is op dit gebied een nieuw en jaarlijks terugkerend initiatief.
rotary wheel
Zie voor meer informatie over Rotaryclub Waddinxveen:
www.rotary.nl/waddinxveen