2017

We starten de Santa “funrun” op het Gouweplein in het winkelcentrum van Waddinxveen. Voorafgaand aan de start is er een fantastisch opreden van feestartiest Irvine gevolgd door een swingende warming-up met medewerking van ‘Den Edel’.

De finish is in het Coenecoop College aan de Dreef, waar de finalisten worden onthaald met een medaille en gratis chocolademelk. En er is meer: in het Coenecoop College wordt een gezellige after-party georganiseerd met muziek, (dans) optredens van Studio Da Danza,Toos, Popschool Waddinxveeneen, een fotomomentje met de kerstman en een kerstmarkt. De kleinsten kunnen zich laten schminken en/of kunnen hun kleurvaardigheid laten zien. Je kunt daar ook gezellig bijpraten onder het genot van een drankje en hapje.

Er is ook een Best Dressed Santa verkiezing, waarbij de leukst verklede kerstman, kerstvrouw en kerstkid een mooie prijs winnen. Dus maak je kerstpak nog mooier met een kerstslinger of een andere feestelijke versiering. Daarnaast is er talent wedstrijd.
Last but not least: prijsuitreiking van de mooiste kleurplaat

Tijdschema

12.30                    Deelnemers verzamelen bij De Kroon – Gouweplein

13.00                    Optredens van o.a. Irvine en Warming-up door Den Edel

13.30                    startschot Santa Run.

Tijdens de loop zal de blaaskapel van Concordia de lopers muzikaal ondersteunen

14.00  –  ???         Finish deelnemers in het Coenecoop College

14.00 – 17.00       After-party in het Coenecoop college

• DJ met X-mas muziek
  • (Dans)optredens Studio Da Danza, Toos en Pop school Waddinxveen
  • Talent wedstrijd
  • Kerstmarkt
  • Fotomomentje met de kerstman
  • Voor de kids: schminken en kleuren
  • Prijsuitreiking
    • Mooiste kerst-man, -vrouw en –kid
    • Winnaars kleurplaten wedstrijd
    • Talent santarun waddinxveen 2017

17.00                   Afsluiting Santa Run

santarun-waddinxveen-2015-100

We starten de Santa funrun op het ‘Gouweplein’ in het winkelcentrum van Waddinxveen. Voorafgaand aan de start is er een swingende warming-up met medewerking van ‘Den Edel’. En dan kleuren de straten in het centrum van Waddinxveen rood en wit door de deelnemers. Tijdens de loop zal de blaaskapel van Concordia de lopers muzikaal ondersteunen.

concordia-100

De finish is in het Coenecoop College aan de Dreef, waar de finalisten worden onthaald met een medaille en gratis chocolademelk. En er is meer: in het Coenecoop College wordt een gezellige afterparty georganiseerd met muziek, dansoptredens van Studio Da Danza en Toos, een modeshow van Shoeby Fashion, kerstkrans happen, een fotomomentje, een Kerstmarkt met diverse goede doelen en workshops van onder andere  Jeu de Boules vereniging Waddinxveen en tennisclub de Woerd.

Er is ook een Best Dressed Santa verkiezing, waarbij de leukst verklede kerstman, kerstvrouw en kerstkid een mooie prijs winnen. Dus maak je kerstpak nog mooier met een kerstslinger of een andere feestelijke versiering. En wie weet win je ook nog één van de fantastische prijzen die worden verloot op basis van je inschrijfnummer.

Tijdschema

12.30                    Deelnemers verzamelen bij De Kroon – Gouweplein

13.00                    Optredens door studio Da Danza en Toos en Warming-up door Den Edel

13.30                    Burgemeester Cremers lost startschot Santa Run.

Tijdens de loop zal de blaaskapel van Concordia de lopers muzikaal ondersteunen

14.00  –  ???         Finish deelnemers in het Coenecoop College

• Kerstmarkt met diverse goede doelen
  • Dansoptredens Studio Da Danza en Toos