Best Dressed Santa

Op de dag van de Santa Run wordt er ook een “Best Dressed Santa” verkiezing gehouden, waarbij de leukst verklede kerstman, -vrouw en -kid een mooie prijs winnen. Voor en tijdens de run zullen een aantal deskundige juryleden de leukst verklede deelnemers beoordelen. Dus versier je Rotary kerstpak met kerstslingers, belletjes, lampjes of iets anders moois en misschien ben jij de allerleukste Santa!
Tijdens het feestelijke programma na de finish in het Coenecoop College wordt bekend gemaakt wie de mooiste kerst-man, vrouw en kid geworden is. Dan zullen ook de prijzen uitgereikt worden. Er is ook een fotograaf aanwezig voor een mooi fotomomentje samen met de kerstman. Dus nogmaals maak je kerstpak nog mooier met een kerstslinger of een andere feestelijke versiering. Tot ziens bij de Santa Run op 16 december.